CLEANSTAR T EXTRA aktív hab, előmosó koncentrátum

Hatóanyag a maximumon, mosási idő a minimumon.
  • Extra hatóanyag tartalom a legnehezebb tisztítási feladatokra
  • a mosás időigénye radikálisan lecsökken
  • egy lépésbe elvégzi az előmosást, és a mosást, csillogó tiszta felület
  • nagy hatékonyság, por, olaj, zsír ellen
  • krémszerű egybefüggő hab, így segíti a szennyezőanyag oldást.
  • alkalmazható tehergépjárművek, buszok, mg-i gépek ipari tisztítására

Termék részletes leírása

Lúgos kémhatású, nagy töménységű tisztítószer extra hatékonysággal. Mechanikai tisztítás nélkül egy lépésben elvégzi az előmosást és a mosást. Alkalmas tehergépjárművek, buszok, nehézgépek, mezőgazdasági gépek ipari tisztítására. Használata után a felület könnyen leöblíthető, tiszta és csillogó lesz. Nagy hatékonysága miatt a termék rendkívül gazdaságos. Használata esetén alacsonyabb munkaoldat koncentráció elegendő. Normál koncentráció alkalmazása esetén a mosás időigénye jelentősen csökkenthető, a mosó áteresztőképessége növelhető.

Használati útmutató

A CLEANSTAR T EXTRA aktív hab erős hatású koncentrátum, ezért csak hígított formában használható. A szennyezettség mértékétől függően 1:200-1:20 hígítás (0,5-5 %) javasolt.

  1. A hígított sampont vigye fel a felületre szórófecskendővel, habképző egységgel, nagynyomású tisztítóval vagy kézi úton.
  2. A hígítás történhet megfelelő adagoló alkalmazásával, vagy külön edényzetben.
  3. Hagyja hatni a sampont legalább 60 másodpercig.
  4. Ezt követően lehetőleg nagynyomású, bő vízzel mossa le.

A CLEANSTAR T EXTRA aktív hab híg koncentrációban, kb. 1-3 %-os töménységben nem okozhat kárt a lakkozásban, illetve az autóiparban használatos egyéb anyagokban. Magasabb koncentráció esetén (pl. 1:20 aránynál) viszont azt javasoljuk, hogy a kezelés megkezdése előtt végezzen próbatisztítást. Alumínium, sárgaréz tisztítására ne használja. Ne hagyja a sampont a felületre száradni, bő vízzel mindig mossa le.

20 kg