Cégbemutatás

Az Alkimia Vegyipari Szolgáltató Kft-t, illetve annak jogelődjét, az Alkímia Gmk-t 1986-ban hoztuk létre. Az alapítás célja: a kémia és a vegyipar területén kisvállalkozásként tevékenykedve, megtalálni azokat a különleges, a nagy cégek által kevés figyelemre méltatott területeket, ahol a sokéves szakmai- kutatói tapasztalatokra épülő vállalkozás eredményesen kibontakozhat.

Kezdetben hőenergetikai berendezések vegyszeres tisztításával foglakoztunk, amely révén jelentős energia-megtakarítás volt elérhető a megrendelőknél. A fentiekkel párhuzamosan vegyipari kutatást és szakértői tevékenységet is végeztünk az ipar különböző területein.
A sikeres munka eredményeként cégünk az akkori szigorú gazdasági rendszerben is növekedni tudott és a fenti tevékenységek mellett egy speciális tisztítószerekből álló termékcsaládot fejlesztett ki. Termékválasztékunk folyamatos bővítése mellett 1990 óta vagyunk folyamatosan jelen a hazai piacon.

Kínálatunkban megtalálhatók saját fejlesztésű ipari, élelmiszeripari, mezőgazdasági tisztítószerek és állatgyógyászati segédanyagok professzionális felhasználóknak, valamint háztartási tisztítószerek a lakossági felhasználók részére.

Termékeink fejlesztésénél olyan újszerű megoldásokat kínálunk, amelyekkel a szokásos módszereknél hatékonyabban, kíméletesebben, olcsóbban és a környezetet kevésbé terhelően lehet a tisztítási feladatokat megoldani.

Az általunk megcélzott vevőkör elsősorban azokból a felhasználókból tevődik össze, akikhez a fenti szemlélet közel áll és megfizethető árért jó minőségű árut keresnek.