Minőségpolitika

Az ALKÍMIA KFT. sikeres és gazdaságilag eredményes működése érdekében arra törekszik, hogy termékeivel, szolgáltatásaival elérje jelenlegi és jövőbeli vevői teljes megelégedettségét.

Az ALKÍMIA KFT. folyamatosan törekszik piaci helyzetének megszilárdítására, növekvő részesedés megszerzésére. Ennek érdekében alapvető célkitűzésként olyan minőségirányítási rendszert működtet, amely garantálja termékei és szolgáltatásai állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését.

Az ALKÍMIA KFT. vezetősége alapelvként hirdeti meg szolgáltatásai és termékei előállítása során a minőség iránti elkötelezettségét.

Az ALKÍMIA KFT. felelősséggel vállalja, hogy gazdasági, szakmai céljait csakis a környezet védelme, a környezet és a termelési tevékenység egyensúlyának biztosításával valósítja meg. A megfogalmazott célok elérése érdekében az ALKÍMIA KFT. biztosítja a munkavégzés működési feltételeit, a minőségirányítási rendszer működéséhez szükséges személyi, tárgyi és környezeti feltételeket.

Az ALKÍMIA KFT. hosszú távú szövetségi kapcsolatot kíván kialakítani mindazokkal a beszállítókkal, akik azonosulnak a Társaság minőségi célkitűzéseivel, valamint teljesíteni tudják a Társaság elvárásait.

Az ALKÍMIA KFT. munkatársai tudatában vannak a kihívásnak, amit a minőségi munkavégzés és partnereink igényei -mint minőségi alapszempontok - támasztanak munkánkkal szemben. Elsődleges célunk ennek a kihívásnak teljes egészében megfelelni. Ennek érdekében az ALKÍMIA KFT. vezetése minden szinten támogatja és megköveteli a folyamatos képzést és önképzést. Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a cég sikeréhez.

Az ALKÍMIA KFT. az elvárásoknak a tevékenységi területeire kiterjedő, átfogó ISO 9001:2015 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszer hatékony működtetésével kíván megfelelni.