CLEANSTAR T insect plus 2 AZ 1-BEN TEHERAUTÓ SAMPON BOGÁROLDÓVAL

  • hatékony szer, amely egy lépésben tisztít és eltávolítja a rárakódott bogarakat
  • mechanikai behatás nélkül is kiváló szennyeződés oldó hatás

Termék részletes leírása

A CLEANSTAR T insect plus kettős hatású szer. A kamionok mosására kifejlesztett tisztítószer koncentrátum aktív habja segítségével hatékonyan távolítja el a közúti közlekedésből származó szennyeződéseket. Speciális bogároldó tulajdonsága révén egy lépésben képes tiszta felületet varázsolni, nincs szükség előmosásra, vagy külön bogároldó használatára. 

Használati útmutató

A CLEANSTAR T insect plus erős hatású koncentrátum, ezért csak hígított formában használható. A szennyezettség mértékétől függően 1:100-1:20 hígítás (1-5 %) javasolt.

1.    A hígított sampont vigye fel a felületre szórófecskendővel, habképző egységgel, nagynyomású tisztítóval vagy kézi úton.

2.    A hígítás történhet megfelelő adagoló alkalmazásával, vagy külön edényben.

3.    Hagyja hatni a sampont legalább 60 másodpercig.

4.    Ezt követően lehetőleg nagynyomású, bő vízzel mossa le.

A CLEANSTAR T insect plus alacsony koncentrációban, 1-3 %-os töménységben nem okozhat kárt a lakkozásban, illetve az autóiparban használatos egyéb anyagokban. Magasabb koncentráció esetén (pl. 1:20 aránynál) viszont azt javasoljuk, hogy a kezelés megkezdése előtt végezzen próbatisztítást. Alumínium, sárgaréz tisztítására ne használja. Ne hagyja a sampont a felületre száradni, bő vízzel mindig mossa le.

20 kg