CLEANEFEKT SQ felületfertőtlenítő koncentrátum

  • az egészségügyben, közintézményekben, iparban is használható fertőtlenítőszer
  • hatékony a baktériumok, gombák és vírusok ( pl. koronavírus ) ellen
  • gazdaságos koncentrátum
  • kíméletes a felületekkel szemben

Termék részletes leírása

A CLEANEFEKT SQ felületfertőtlenítő koncentrátum gazdaságosan, mindössze 2-5 %-os koncentrációban használható különböző tárgyak és felületek fertőtlenítésére. Hatékony a baktériumok, gombák és vírusok ellen. Alkalmazható az egészségügyben, közintézményekben, ipari létesítményekben és egyéb nem élelmiszeripari területeken felületek, berendezések, bútorok, mosható padló- és falburkolatok fertőtlenítésére, valamint eszközök, tárgyak bemerítéssel történő fertőtlenítésre.

Használati útmutató

A CLEANEFEKT SQ koncentrátum, amelyet csak hígított formában szabad használni. A munkaoldatot mindig frissen kell elkészíteni.

Felületfertőtlenítés: Öntsük vagy egy átitatott törlőkendővel/moppal vigyük fel a munkaoldatot az előzetesen megtisztított fertőtlenítendő felületre úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, majd hagyjuk a felületen megszáradni, vagy a behatási idő letelte után szükség szerint vízzel öblítsük át a felületet. A behatási idő alatt a felületet végig nedves állapotban kell tartani. A megfelelő koncentrációjú fertőtlenítő oldat a felületre nagynyomású tisztítóberendezéssel (nem ködképzéssel) és habgenerátorral is kijuttatható.

Tárgyak fertőtlenítés bemerítéssel: A munkaoldatba kell a fertőtlenítendő tárgyat behelyezni. A fertőtlenítő oldat a fertőtlenítendő tárgy minden részét el kell, hogy lepje. Az előírt behatási idő letelte után a kezelt tárgyat ivóvíz minőségű vízzel alaposan le kell öblíteni.

Biocid terméktípus: PT2, folyékony koncentrátum

Felhasználói kör: professzionális

Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid, szelektív virucid

Engedély szám: 38583-3/2020/JIF

5 kg