CLEANSTAR BRIGHT fertőtlenítő tisztító

3 az 1-ben, mindent tud ami fontos
  • kombinált szer, 3 hatás egyben – tisztít, fertőtlenít, szagtalanít
  • baktériumok és gombák ellen is kiváló
  • gyors zsíreltávolítás
  • az egészségügyben és élelmiszeriparban (HACCP) is alkalmazható

Termék részletes leírása

Széles antibakteriális spektrummal rendelkező kvaterner ammóniumsót tartalmazó kombinált fertőtlenítő-tisztító készítmény. Közegészségügyben, közintézményekben, ipari létesítményekben, valamint az élelmiszeriparban, vendéglátóiparban, közétkeztetésben, nagyüzemi konyhák részére felületek, felszerelések, berendezések, bútorok, mosható padló- és falburkolatok tisztítására és fertőtlenítésére, valamint bemerítéssel (áztatással) történő fertőtlenítésére alkalmazható. Egy lépésben tisztít, fertőtlenít és szagtalanít. Hatékony a baktériumok, és a gombák ellen. Gyorsan és maradéktalanul távolítja el a zsíros szennyeződéseket, használata után a felület fényes, foltmentes lesz.

Használati útmutató

A CLEANSTAR BRIGHT koncentrátum, amelyet csak hígított formában szabad használni. A munkaoldatot mindig frissen, a felhasználás előtt kell elkészíteni. 

Felületfertőtlenítés:

Öntsük vagy egy átitatott törlőkendővel/moppal vigyük fel a munkaoldatot a fertőtlenítendő felületre úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, majd hagyjuk a felületet megszáradni, vagy a behatási idő letelte után szükség szerint vízzel öblítsük át a felületet. A behatási idő alatt a felületet végig nedves állapotban kell tartani. A megfelelő koncentrációjú fertőtlenítő oldat a felületre nagynyomású tisztítóberendezéssel (nem ködképzéssel) és habgenerátorral is kijuttatható.

Tárgyak fertőtlenítése bemerítéssel:

A munkaoldatba kell a fertőtlenítendő tárgyat behelyezni. A fertőtlenítő oldat a fertőtlenítendő tárgy minden részét el kell, hogy lepje. Az előírt behatási idő letelte után a kezelt tárgyat ivóvíz minőségű vízzel alaposan le kell öblíteni.

Biocid terméktípus: PT2, PT4, folyékony koncentrátum

Felhasználói kör: professzionális

Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), yeasticid, szelektív virucid

Engedély szám: 40540-5/2020/JIF

5 kg