CLEANSTAR FS sósavmentes vízkőoldó koncentrátum korróziós inhibitorral

  • Vízkő, rozsda, lerakódások eltávolítása acél felületről
  • Speciális adalékkal, amely megvédi az acél felületét a korróziótól használat közben
  • Rendszeresen és időszakosan is használható
  • Nagy hígításban is hatékony

Termék részletes leírása

Alkalmas vízkövek, rozsda és korróziós lerakódások eltávolítására acél felületekről. Így különösen jól használható ipari hőcserélők és egyéb hőtechnikai berendezések tisztításánál. Speciálisan kifejlesztett tisztítószer, melynek adalékai megvédik az acél felületét a korróziótól, miközben a szennyezés maradéktalanul feloldódik. Nagy hígításban is hatékony, így használata rendkívül gazdaságos. Nem csak időszakos, hanem rendszeres tisztításra is alkalmazható.

Használati útmutató

A CLEANSTAR FS vízkőoldó nagy hatékonyságú koncentrátum. Ezért csak hígított formában használja. Melegen, 40 - 60 °C között intenzívebben oldja a vízkövet és távolítja el a szennyezéseket.

  1. A tisztítandó fémet merítse a hígított oldatba, vagy folyamatosan keringesse az oldatot oly módon, hogy mindenhol érintkezzen a szennyezett felülettel.
  2. Ellenőrizze az oldat hatékonyságát pH méréssel és amikor a pH értéke 1,5-2 fölé emelkedik, cserélje le vagy töltse fel friss oldattal.
  3. A tisztítást mindaddig folytassa, amíg szennyezés látható a felületen. 1-2 óránál tovább azonban semmiképpen ne érintkezzen az oldat a csupasz fémfelülettel.
  4. A megtisztított fémfelületet a tisztítást követően minél előbb enyhén lúgos vagy semleges tiszta vízzel mindaddig öblítse, míg az öblítővíz semleges nem marad.

Használat előtt kis felületen végezzen próbatisztítást. Ne hagyja a szert a felületre száradni, bő vízzel mindig mossa le. Csak jól szellőztetett helyen használható.

30 kg