CLEANSTAR S2 vízkőoldó acél és horganyzott felületekhez

Ipari vízkőoldó, acél és horganyzott felületekhez
  • ipari hőcserélők, hűtőtornyok tisztítása rozsda, vízkő ellen
  • korróziós inhibitorral

Termék részletes leírása

A vízkőoldó alkalmas vízkövek, rozsda és korróziós lerakódások eltávolítására horganyzott és acél felületekről. Így különösen jól használható ipari hőcserélők, hűtőtornyok és egyéb hőtechnikai berendezések tisztításánál. Speciálisan kifejlesztett tisztítószer, melynek adalékai megvédik az acél és horganyzott fémek felületét a korróziótól, miközben a szennyezés maradéktalanul feloldódik. Nagy hígításban is hatékony, így használata rendkívül gazdaságos. Nem csak időszakos, hanem rendszeres tisztításra is alkalmas.

Használati útmutató

A CLEANSTAR S2 vízkőoldó nagy hatékonyságú koncentrátum. Ezért csak hígított formában használja. Melegen, 40-60 °C között intenzívebben oldja a vízkövet és távolítja el a szennyeződéseket.

  1. A tisztítandó fémet merítse a hígított oldatba, vagy folyamatosan keringesse az oldatot oly módon, hogy mindenhol érintkezzen a szennyezett felülettel.
  2. Ellenőrizze az oldat hatékonyságát pH méréssel. Amikor a pH értéke 1,5-2 fölé emelkedik, cserélje le vagy töltse fel friss oldattal.
  3. A tisztítást mindaddig folytassa, amíg szennyezés látható a felületen. 1-2 óránál azonban semmiképpen ne érintkezzen az oldat a csupasz fémfelülettel.
  4. A megtisztított fémfelületet a tisztítást követően minél előbb enyhén lúgos vagy semleges tiszta vízzel mindaddig öblítse, míg az öblítővíz semleges nem marad.
  5. Használat előtt kis felületen végezzen próbatisztítást. Ne hagyja a szert a felületre száradni, bő vízzel mindig mossa le.
30 kg